lørdag 19. mars 2011

Glutenfrie Scones

I dag kom  min beste venninne innom til lunsj og litt skvadring:)
Da fikk jeg bakt litt, som bare er ett pluss!

Hva er vel bedre enn ferske scones?
 Scones er super lett å lage, og de trenger ikke å heve som mye annet.

Glutenfrie Scones
3 dl grov glutefri melblanding
3 dl lys glutenfri melblanding
1 ts sukker
0,5 ts salt
2,5 ts bakepulver
1 egg
2,5 dl vann
1,5 dl solsikke olje

Bland sammen det tørre.
Bland sammen det våte og bland det inn i det tørre.
Del i to stykker og tegn ett kryss på toppen.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter.

Vi koste oss med disse med smør og markjordbær syltetøy:)
Ha en flott lørdag alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar